augusti 8, 2022
Ekonomi Kändis

Är Olof K Gustafsson VD för Escobar Inc?

Bild på Olof k gustafsson

Han har arbetat som VD för Escobar Inc. Gustafsson är administrativ chef i Escobar Inc. Fadern arbetade i kommunfullmäktige för socialdemokraterna, medan Olof sålde serietidningar som ung – men med en plan.

Olof Gustafsson startade sitt första företag vid 13 års ålder och sålde serier på nätet i Sverige och vid 17 års ålder drev Olof framgångsrikt fyra företag i Sverige.

olof k gustafsson kan ha sina totala tillgångar i väldigt många dollar eftersom han är en exceptionellt fruktbar finansspecialist. Olof K Gustafsson är en affärsman och finanschef från Sverige.

Robert Escobar och hans inblandning i företaget

Robert Escobar och hans inblandning i företaget

Från och med 1975 började Pablo utveckla sin kokainverksamhet och flög ut flygplan flera gånger, främst mellan Colombia och Panama, längs smugglingsrutterna till USA. Escobar Inc är ett företag som samägs av Roberto Escobar bror till den tidigare Medellin-kartellens kungaperson Pablo Escobar.

När han senare köpte femton större flygplan, bland annat en Learjet och sex helikoptrar, dog en nära vän till Pablo Escobar under landningen av ett flygplan tillsammans med planet som förstördes, enligt hans son. Senare, när konflikten mellan Escobar och regeringarna i USA och Colombia drog ut på tiden, och när antalet Escobars fiender ökade, bildades en medborgargrupp känd som Los Pepes (Los Perseguidos por Pablo Escobar, Människor som förföljs av Pablo Escobar ).

Hur mycket pengar har Olof k Gustasson


Olof K Gustafsson verkar vara en förmögen affärsman och kan ha en förmögenhet på flera miljoner. Olof, å andra sidan, har ännu inte avslöjat sin nettoförmögenhet för allmänheten eller internet. Det man har sett och hört är att han är Escobar Incs VD och verkar till ytan vara en framgångsrik affärsman. Hans förmodade största inkomstkälla är då alltså från Escobar Inc.

Det finns dock inte offentliga uppgifter som faktiskt uppger hur mycket Olof tjänar, däremot så syns han ofta i sociala medier med dyra bilar och privatplan, denna livsstil är ju inte direkt billig och därför kan vi bara dra slutsatsen att Olof K Gustafsson är en förmögen man.

I videon nedan så pratar Olof K gustafsson i podden ”DiaLogiskt” bl.a om sin förmögenhet:

Vem är då Olof K Gustafsson?

Olof Gustafsson är sannerligen än spännande karaktär som många pratar om just nu. Förmodligen för att det finns så många mysterium kring mannen bakom sina populära sociala medier konton.

Kortfattad information om Olof:

  • Födelsedatum: 14 maj 1993
  • Ålder: 28 år
  • Förmodad förmögenhet: över 50 miljoner dollar
  • Utbildning: Gymnasieexamen
  • Född: Stockholm, Ekerö
  • Yrke: VD för Escobar Inc
  • Äktenskap: Ja, Escobar är gift.
  • Hemort: Sverige
  • Medborgare: Sverige

Olof Gustafssons barndom

Olof Gustafsson föddes den 14 maj 1993 i Sverige, han växte upp på Ekerö i Stockholm och var mycket företagsam i sin ungdom med bl.a försäljningar av serietidningar, sedan vet man faktiskt inte så mycket mer om Olof och hans uppväxt i Stockholm!

Han har inte avslöjat om han har syskon eller inte. Det är dock bara känt att han har avslutat sin gymnasieutbildning.

Utöver sin utbildning startade han ett företag och blev ensam ägare till det bara några år in i tonåren. Han hade en lågmäld tillvaro. Innan han blev känd hade mycket få människor hört talas om honom.

Olof Gustafssons karriärsresa

Olof k Gustafsson som 17 åring

Vid 13 års ålder grundade Olof Gustafsson sitt första företag som sålde serietidningar på nätet i Sverige. När han var 17 år hade Olof fyra lönsamma svenska företag i bagaget. Hans fyra företag fungerade vid 17 års ålder i Sverige, där han avslutade sin gymnasieutbildning.

Pablo Escobars holdingbolag Escobar Inc. grundades av honom och Roberto de Jess Escobar Gaviria 2014. Sedan dess har han fungerat som VD för företaget. Enligt Washington Post och Zignal Labs hjälpte han republikanen Donald Trump att få följare i sociala medier före presidentvalet i USA 2016, vilket ledde till att Trumps närvaro i sociala medier ökade.

Han och Roberto Escobar inledde en GoFundMe-kampanj på 50 miljoner dollar för att avsätta president Donald Trump den 8 januari 2019. Hans GoFundMe-sida togs ner efter att han samlat in 10 miljoner dollar på 10 timmar och blivit viral.

Olof K Gustafsson, som är född i Sverige, är en förmögen borgare eller affärsman. Escobar Irakiska Nationalkongressens tillfälliga företagsledare har satt honom i ledningen för tillfället.

Pablo Escober och Roberto Escobar Gaviria var de ursprungliga finansiärerna av gruppen. Han är en av Sveriges mest kända borgerliga karaktärer på grund av sin anmärkningsvärda trippelkrönikekarriär.