november 28, 2023
Blogg

Fly on the wings of love

Flyga på kärlekens vingar

Ja, du hörde rätt, vän! ”Flyga på kärlekens vingar” är mer än bara en fras, det är en känsla, en upplevelse, och kanske – om jag säger det själv – en livsstil. Får jag ställa en fråga? Har du någonsin känt att du svävar bara för att du är kär? Tja, det är precis vad jag menar!

Flyga på kärlekens vingar i musiken

Vem kan glömma den ökända danska duon, Olsen Brothers, och deras Eurovision-vinnande låt ”Fly on the Wings of Love”? Denna låt illustrerar perfekt temat med dess optimistiska harmonier och drömmande texter, som har charmat hjärtan över hela Europa. Finns det ett bättre sätt att förkroppsliga känslan av att segla på kärlekens vingar än detta?

Artister Låt År
Olsen Brothers Fly on the Wings of Love 2000
ABBA Love isn’t Easy 1973
Gloria Gaynor I Will Survive 1978
The Beatles Can’t Buy Me Love 1964

Romantikens kraft

Romantik och passion kan ha en stark emotionell effekt, som gör att det ibland känns som om du fysiskt svävar. Kanske är detta därför vi har uttrycket ”att falla i kärlek” – däremot är det vid den punkten av total hänge till någon annan att vi börjar ”flyga på kärlekens vingar.

Visste du?
  • Kärlekskänslor kan vara lika starka som droger
  • Kärlek kan få oss att se saker genom ett mer positivt ljus
  • Fysisk attraktion kan öka känslan av att vara kär,skapar en känsla av eufori

Så, nästa gång hjärtat bultar i bröstet och känslorna flyger högt, kom ihåg att du kanske helt enkelt flyger på kärlekens vingar.

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant