november 28, 2023
Blogg

Have yourself a merry little christmas chords

Så du vill spela ”Have Yourself a Merry Little Christmas” på gitarr, då är vi på rätt stället! Undrar du vilka ackord att använda? Oroa dig inte, jag ska berätta det för dig!

Ackord att använda i ”Have Yourself a Merry Little Christmas”

För att ta reda på ackorden till ”Have Yourself a Merry Little Christmas”, jag har skapat en praktisk tabell med ackorden. Håll din gitarr redo och låt oss dyka in!

Ackord Positionering Antal slag
G 3:e bandet, 6:e strängen 4
C 3:e bandet, 5:e strängen 4
D 2:a bandet, 4:e strängen 4
Em 7:e bandet, 5:e strängen 4

Så här spelar du ”Have Yourself a Merry Little Christmas” ackord

För att börja, placera fingrarna på rätt ställen för varje ackord. Tryck på noterna i ordningen som visas i tabellen ovan. Spela varje ackord 4 gånger innan du flyttar till nästa ackord.

Är ni redo för utmaningen? Spela tillsammans med musiken för att verkligen få kläm på det! Glöm inte, övning gör mästaren!

Konklusion

Förhoppningsvis har denna lilla uppdelning gett dig en bättre förståelse för hur du spelar ”Have Yourself a Merry Little Christmas” ackord på gitarren. Kom ihåg att ta det lugnt och ha kul! Det är trots allt jul, så njut av musiken och ha och själv en god liten jul!

Ge inte upp om det inte klingar perfekt första gången. Fortsätt bara öva och snart nog kommer du upptäcka att du kan spela sången som ett proffs! Lycka till, hörni!

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant