november 30, 2023
Blogg

Hur lång måste man vara för att åka helix

Vad är helix och vilka krav finns?

Helix är en fantastisk bergochdalbana i Göteborgs Liseberg. Den är känd för sina hopp, kullar och loopar. Men frågan som verkligen har uppstått är: Hur lång måste man vara för att åka Helix?

Krav för att kunna åka Helix

För att kunna åka Helix krävs det att du uppfyller vissa kriterier. Det råder ingen tvivel om att alla åkare ska känna sig trygga och säkra under hela åkturen. Och tyvärr, det betyder att vissa restriktioner måste sättas på plats.

Åkattraktion Minsta längd Maxvikt
Helix 140 cm Ingen maxvikt
AtmosFear 140 cm Ingen maxvikt
Balder 130 cm Ingen maxvikt
Ferris Wheel Ingen minsta längd Ingen maxvikt

Så, hur lång måste man vara för att åka Helix?

Mitt korta och sammanfattande svar skulle vara: 140 centimeter. Ja, det är den minsta längden som tillåts för att kunna njuta av denna spännande åktur. Den är satt för att säkerställa säkerheten för alla åkare.

Vad händer om jag inte når upp till 140 cm?

Oroa dig inte, Liseberg har många andra roliga åkattraktioner som du kan njuta av! Alla har olika längdkrav, så se till att du kolla upp dem innan du bestämmer dig för vilken åktur du vill åka på. Och kom ihåg, säkerheten kommer alltid i första hand när det gäller nöjesparker.

Kommer jag att njuta av åkturen om jag precis når upp till 140 cm?

Absolut! Helix är utformad för att vara en fartfylld och spännande upplevelse för alla som når upp till säkerhetskraven. Så om du når upp till 140 cm, förbered dig på en minnesvärd åktur fylld med adrenalin och glädje.

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant