november 30, 2023
Blogg

Kan du vissla johanna inspelad var

Vad är ”Kan du vissla Johanna” och var har den filmats?

Kommer du ihåg låten ”Kan du vissla Johanna” kan du inte missa att det faktiskt är titeln på en träffande bok och även en film. Men var är det denna fantastiska film har spelats in? Låt oss ta reda på mer om detta.

Vad du behöver veta om Kan du vissla Johanna

”Kan du vissla Johanna” är en hjärtevärmande berättelse av Ulf Stark som senare filmatiserades. Boken handlar om en liten pojkes önskan om att ha en farfar. Eftersom han inte har någon egen, börjar han och hans vän att leta efter en farfar till honom.

En titt på inspelningsplatsen

Men nu till den brinnande frågan, var var den film som gav liv åt denna berättelse inspelad? Vi behöver bara ta en titt på nedanstående tabell för att få vårt svar.

Film Författare Inspelningsplats
Kan du vissla Johanna Ulf Stark Göteborg, Sverige

Visst är det spännande? Filmen spelades in i ingen mindre än den charmiga staden Göteborg i Sverige. Göteborgs rika historia och charmiga gator fungerade som den perfekta bakgrunden för att skapa den visuella konsten som är ”Kan du vissla Johanna”.

Övergripande intryck

”Kan du vissla Johanna” är mer än bara en film, den är en rik, tidlös skatt som tilltalar hjärtat hos både barn och vuxna. Och nu förstår vi ju även varför filmen har denna särskilda charm – det är all tack vare den vackra inspelningsplatsen, Göteborg. Oavsett om du redan har sett filmen eller planerar att se den, kommer denna kunskap definitivt att förbättra din upplevelse.

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant