november 28, 2023
Blogg

Star wars rebels season 2 episode 10

En titt på Star Wars Rebels säsong 2, avsnitt 10

Så du är nyfiken på Star Wars Rebels säsong 2, avsnitt 10, va? Ingen fara, jag har precis all den information du behöver och jag lovar att hålla det kortfattat och intressant.

Avsnitt 10 är en duell i snön, med titeln ”A Princess on Lothal”. Våra hjältar, de modiga rebellerna, tar hjälp av ingen mindre än prinsessan Leia Organa, i ett försök att stärka sin flotta och sin verksamhet mot Empire. Inte någon liten uppgift!

Och vad händer i detta avsnitt?

Oroa dig inte, jag ska ge dig sammanfattningen, men lugnt, ingen kraftfulla spoilers här! Prinsessan Leia har anlänt till Lothal och hon har med sig tre nya skepp för rebellerna. Men saker och ting blir komplicerat och våra hjältar hamnar i en svår situation. Som alltid ligger dramat och äventyret snabbt till hands i Star Wars världen.

Och eftersom jag vet att vi alla älskar lite extra fakta och information, titta på den här fina tabellen jag har satt ihop:

Avsnitt Titel Huvudsakliga Karaktärer
10 A Princess on Lothal Prinsessan Leia, Ezra, Kanan
Nästa Legacy Ezra, Kanan, Hera
Föregående Legacy Ezra, Kanan, Zeb
Framtående Moment Leia’s Ankomst, Rebel Skirmish Leia, Ezra, Stormtroopers

Så där har du det, din snabbkurs i Star Wars Rebels säsong 2, avsnitt 10. Hoppas att du nu är lika exalterad över detta avsnitt som jag är! Varför inte ta en paus, poppa lite popcorn och se det nu?

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant