november 28, 2023
Blogg

Vem tar över allsång på skansen

Vem tar över Allsång på Skansen?

Allsång på Skansen är en stadig del av svensk sommar. Men vem tar över som programledare vet vi oftast inte förrän det är dags. Det är alltid spännande att spekulera i vad framtiden har att erbjuda. Följ med mig nu, bredvid brasan, som vi företecknar några tänkbara kandidater.

Först upp är nog den mest troliga kandidaten, den charmiga Sanna Nielsen, vi minns alla när hon först tog över programmet 2016, och hur bra hon var! Men kanske är det dags för någon ny att ta över programledarrollen?

Tänk allsång med Danny Saucedo, det skulle verkligen vara något, eller hur? Eller kanske Måns Zelmerlöw, med sin karismatiska scenpersonlighet och sin gemytliga charm. Eller varför inte Lotta Engberg, Allsång på Skansen veteran som vet hur man håller publiken i handen.

Kanske är det dags för någon helt ny, någon vi aldrig skulle kunna förutsäga?

Programledare År Möjlig efterträdare
Sanna Nielsen 2016-2021 Danny Saucedo
Måns Zelmerlöw 2011-2015 Lotta Engberg
Petter Alexis Askergren 2009-2010 Eric Saade
Anders Lundin 2005-2008 Charlotte Perrelli

En stråle av hopp

Oavsett vem som tar över efter Sanna Nielsen är det säkert att Allsång på Skansen kommer att fortsätta att vara en mycket älskad del av svensk sommar. Med sitt unika mix av musik, folkmusik och underhållning har det blivit ett oförglömligt minne för så många av oss.

Kanske ligger svaret i vår lista ovan? Vem vet! Men en sak är säkert: oavsett vem som tar över, kommer vi att fortsätta älska Allsång på Skansen!+

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant